Siloreparatie

Na het jarenlangen gebruik van de (voer)silo’s slijt de stalen bocht bovenin de silo en moet deze vervangen worden. Er bestaan verschillende soorten van deze systemen. De meeste van deze systemen slijten snel of beschadigen de silo. Wij hebben zelf een systeem ontwikkeld die niet snel slijt, en ook de silo niet beschadigd.

Voor dit systeem maken we gebruik van de zogenaamde snavelbocht. Wanneer uw silo slijtage vertoont, kunnen wij u hierbij ook helpen. We beschikken over een eigen hoogwerker, met een reikwijdte  van 13,5 meter en 25 meter werkhoogte , en hebben diverse  soorten inblaasbochten op voorraad liggen. Ook zijn we bekend met het verwerken van polyester, waardoor we zelfs gaten in uw polyester silo op hoogte kunnen dichten. Mocht dan ook blijken dat uw inblaasbocht kapot is, dan kunnen we deze ter plekke vervangen. Ook voor aanleg ,vervanging en/of uitbreiding van vulpijpen bent u bij ons aan het juiste adres !

Polyester reparatie

Het polyester in de silo kan beschadigen of kapot gaan door slijtage. Philipsen Siloreparatie  kan dit voor u repareren. Met behulp van rollen glasvezel en polyesterhars repareren wij het beschadigde of kapotte gedeelte waardoor de levensduur van de silo verlengd wordt !